Nieuw in Dreamweaver cs6

Zynixmedia werkt met CS6!!

Vloeiende rasterlay-out.

Maak ontwerpen die platformonafhankelijk zijn en geschikt zijn voor meerdere browsers met het CSS3-gebaseerde vloeiende rasterlay-outsysteem. Werk sneller en efficiënter tijdens de ontwikkeling van projecten met behulp van foutloze, industriestandaard code voor tal van apparaten en computers. Bouw complexe webdesigns en paginalay-outs visueel zonder de wirwar van code.

Verbeterde ftp-prestaties.

Bespaar tijd tijdens het uploaden van grote bestanden dankzij het vernieuwde gereedschap voor ftp-overdracht met meerdere threads. Upload sitebestanden sneller en efficiënter en versnel zo ook de productiefase.

CSS3-overgangen.

Animeer wijzigingen in CSS-eigenschappen als overgangen om webdesigns tot leven te brengen. Behoud beter controle over webdesign door pagina-elementen tot in de puntjes af te werken en fascinerende effecten te creëren.

Verbeterde ondersteuning voor jQuery Mobile

Bouw native mobiele apps voor iOS en Android met de bijgewerkte ondersteuning voor het jQuery Mobile-framework. Bouw apps om je mobiele publiek te bereiken en stroomlijn je workflows voor mobiele ontwikkeling.

Dit bericht is geplaatst in Berichten, Featured met de tags , , . Bookmark de permalink.