BuddyPress

BuddyPress is een uitbreiding op WordPress. Met behulp van BuddyPress verander je de WordPress site in een community site.

Wat bied BuddyPress allemaal:

  • ┬áProfielen: je leden kunnen een profiel aanmaken waarin ze meer over zichzelf kunnen vertellen, en waar anderen hun activiteit in je community kunnen volgen.
  • Groepen: stel je leden in staat om makkelijk groep aan te maken waarin ze kunnen praten over wat hun interesseert. De groep component kan makkelijk uitgebreid worden via de Group API
  • Activiteits weergave: Via de zogeheten Activity Stream wordt alle activiteit verzameld weergegeven en kunnen je leden makkelijk filteren wat ze precies willen zien.
  • Discussie forums: Elke groep heeft zijn eigen groepsforum en via de Forum pagina kunnen alle forum onderwerpen verzameld weergegeven worden.
  • Blogs: Kies je ervoor om WordPress MU te gebruiken in combinatie met BuddyPress, dan kun alle leden een volledig WordPress blog aanmaken en beheren. Alle blogberichten worden vervolgens opgenomen in je Activity stream!
  • Plugins: Breid het aantal functionaliteiten makkelijk uit, door BuddyPress plugins te installeren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Er is nog zoveel meer te vertellen over BuddyPress, dus kijk vooral op www.buddypress.org voor meer informatie of kijk op www.testbp.org voor de BuddyPress demo!

Zynixmedia is op dit moment bezig voor een klant BuddyPress in te richten.

Leuk is ook de avatar optie en dat je de groepen ook prive kunt zetten met een eigen forum, zodat alleen leden daar rond kunnen hangen.

Dit bericht is geplaatst in Featured met de tags , , . Bookmark de permalink.