Team Mudmasters

Mark, Ruben, Chris en Willem ( jiu jitsu bij www.oyama.nl ) gaan de Mudmasters lopen en hebben daar veel zin in. Zynixmedia sponsort het team met shirts en inschrijfgeld. Zynixmedia wil er ook graag een goed doel aan verbinden. De BvdGF heeft als visie om mensen met diabetes te informeren, te laten ervaren en te inspireren over de positieve effecten van sport en bewegen op een leven met diabetes. U kunt op de site van Mudmasters zien wat ons allemaal te wachten staat. We zijn op dit moment allemaal hard aan het trainen voor de 12 km hardlopen maar ook voor de obstakels.

Ook de overig jitsuka’s Pieter, Tim en Arthur zijn van de partij als coaches en ondersteuning. Na de loop zal er een volledig verslag op deze site komen en natuurlijk de uitslag van de inzameling.

Uit eigen omgeving weet ik (Mark) dat diabetes geen reden is om niet te sporten, maar juist wel. We gaan proberen om voor 17 maart voor de Bas van Goor Foundation  €500,- op te halen. Uit kostenoverweging is online doneren alleen mogelijk vanaf € 5. Mocht u ons willen ondersteunen in ons doel dan kan dat op onze actie pagina: Team ZynixMedia Mudmasters of via onderstaande widget.

Dit bericht is geplaatst in Berichten. Bookmark de permalink.