Oyama

De nieuwe website van OYAMA! Elke website is van tijd tot tijd aan vernieuwing toe. Om de hoeveelheid informatie overzichtelijk en vindbaar te houden was een nieuwe structuur nodig.

De structuur van de website, die is gemaakt door Zynixmedia, is dan ook geheel vernieuwd. Het ontwerp is aangepakt, zodat onze huisstijl nu beter tot zijn recht komt. Bovendien is de inhoud verbeterd.

De hoofdindeling van de website bestaat uit zeven overzichtelijke segmenten; home, algemeen, dans, aerobics, budo, media en contact. Aan de rechterkant van de pagina, ziet u blokjes staan waarmee u, door op het onderwerp te klikken, makkelijk in één keer naar informatie of een formulier kunt gaan. Op de kalender vindt u de toernooien, sluitingsdata, dansuitvoeringen en andere belangrijke evenementen.

Onderaan in de oranje balk staan facebook, hyves en twitter iconen. Volg OYAMA op Facebook en u bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Natuurlijk zijn we benieuwd naar uw reactie op onze website. Reageren kunt u het makkelijkst doen op de Facebookpagina van OYAMA!

Dit bericht is geplaatst in Berichten. Bookmark de permalink.