Zynixmedia werkt met Joomla

Diensten

Diensten van Zynixmedia

Zynixmedia richt zich in eerste instantie op het maken van websites in CMS met WordPress, Joomla en Drupal. Doordat Zynixmedia een eenmansbedrijf is met partners kan het tegen concurrerende prijzen werken.

Ontwerp voor Joomla of WordPress.

Het ontwerp kunt u aan Zynixmedia overlaten of zelf aanleveren met een PSD document. Door middel van slicing en basing maakt Zynixmedia er een gevalideert CSS/XHTML document van. Dit kan omgezet worden naar een CMS template (thema) voor bijvoorbeeld Joomla of WordPress.

Teksten en afbeelding

U kunt zelf teksten en afbeeldingen aanleveren, maar het is ook mogelijk dat Zynixmedia dit regelt. Zynixmedia kan professionele teksten, flash animaties, illustraties en logo’s voor u verzorgen. Daarnaast maakt Zynixmedia gebruik van rechtenvrije stockfoto’s.

Hosting

Naast een ontwerp hebt u een domeinnaam en ruimte nodig om uw website op internet te zetten. Zynixmedia kan voor u het juiste pakket regelen bij een betrouwbare hosting provider.

Onderhoud

Na goedkeuring van de website zal Zynixmedia deze op internet zetten en aanmelden bij relevante zoekmachines. Tenslotte kan Zynixmedia desgewenst de website voor u onderhouden zodat deze actueel blijft.

CMS (content management system)

Zynixmedia kan ook een website aanleveren met CMS. Deze is dan op basis van Joomla of WordPress¬† (allen open source). Door middel van dit CMS kunt u zelf inloggen op uw site en eenvoudig binnen een editor uw site actueel houden. Zie hier voor een CMS voorbeeldsite. Zynixmedia verzorgt de installatie van het CMS en de implementatie van thema’s, modules en plug-ins.

Webwinkel(met betaalsysteem)

Zynixmedia maakt met het bekende opensource CMS Joomla en Virtuemart een webwinkel voor u. Hierin kan ook bijvoorbeeld Ideal als betaalmethode worden ingevoerd. Een voorbeeld CMS is beschikbaar hier.

workshops en instructie

Als externe expert kan Zynixmedia workshops geven in het maken van websites voor scholen en verenigingen op ieder gewenst niveau. Ook particulieren kunnen terecht voor instructie in het zelf maken en beheren van websites en CMS.